Klippning:
Snabb ca 30 min: 300:-
En enklare klippning utan tvätt där del av håret oftast klipps med maskin. Eller om du har långt hår och bara vill ha en snabb toppning eller om du vet med dig att du oftast är klar inom 30 min. Här krävs att du kommer utan stylingprodukter i håret. Har du tjockt hår eller vill ha mer hjälp med din frisyr rekommenderar vi en standard klippning

Standard ca 45 min: 350:-
Den vanligaste klippningen där schamponering och styling ingår i priset. Om du vill ha extra styling, få håret plattat eller lockat ordentligt rekommenderar vi en Lyx-klippning.

Lyx ca 60min: 420:-
Schamponering, klippning och extra styling där man också vill platta eller locka håret. (Bra behandling om du vill byta frisyr eller behöver extra konsultation samt vet att ditt hår tar längre tid.)

Barn under 10 år ca 30 min: 250:-
(Tvätt, lockning/plattning av håret ingår ej)
Barn under 10 år tjock/långt hår ca 45 min 280:-
(Tvätt, lockning/plattning av håret ingår ej)
Lugg ca 15 min: 90 :-
Maskinklipp/snagg ca 15 min: 150:-
Tvätt och formblåsning kort/långt hår fr. 200/250:-